Άρης: O Γουλιέλμος και τα Ban

Άρης: O Γουλιέλμος και τα Ban

Τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ για την άρση του απαγορευτικού που έχει επιβάλει στην ομάδα του η FIBA.

Αισιόδοξος ότι τα Ban θα λυθούν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα Ban: «Τα ban θα λυθούν πριν την έναρξη της σεζόν. Μην ανησυχείτε, δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Τίποτα δεν είναι απλό και η ομάδα αυτή έχει ανάγκη από τον κόσμο της, από τους Αρειανούς. Όποιος δεν μπορεί να κάνει πολλά, μπορεί να αγοράσει ένα φθηνό διαρκείας. Ας έρθει ο Αρειανός να αγκαλιάσει την ομάδα, γιατί ο αριθμός των διαρκείας δεν με κάνει εμένα περήφανο. Φέτος θα κάνουμε ομάδα που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια. Να ξανακάνουμε ωραίο το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Να φεύγουμε από το Παλέ με χαμόγελο».

Για το θέμα του Πετσαρσκι: «Θέλουμε να έρθει, είναι χαρισματικό παιδί και θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του για 2-3 χρόνια και να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Είναι δικό του θέμα, ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Αν πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένουμε, η ομάδα θα έχει εκπλήξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ