Ολυμπιακός : Χειρουργήθηκε ο Αγραβάνης

Ολυμπιακός : Χειρουργήθηκε ο Αγραβάνης

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη την Τετάρτη (20/12) ο εορτάζων Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο κρεβάτι του πόνου ξάπλωσε ανήμερα των γενεθλίων του (20/12, έγινε 23 ετών) ο Δημήτρης Αγραβάνης, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γονάτου. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και ο Έλληνας φόργουορντ θα ξεκινήσει σύντομα το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Αγραβάνης υπέστη ρήξη στο χιαστό του δεξιού του γονάτου στην άνετη εντός έδρας επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα (85-59, η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και ο παίκτης αγωνίστηκε μάλιστα κόντρα στον Κόροιβο στις 3/12 για το ελληνικό πρωτάθλημα) και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους μήνες.

Θυμίζουμε πως προ ημερών ο Αγραβάνης είχε γράψει ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «είναι το πρώτο και ελπίζω το τελευταίο χειρουργείο της ζωής μου. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Δύο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι κι ας μην παίξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ