Ανακοίνωσε τον Μπερχανεμέσκελ η Λάρισα (pic)

Ανακοίνωσε τον Μπερχανεμέσκελ η Λάρισα (pic)

Στην Λάρισα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόνι Μπερχανεμέσκελ, με την Θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Καναδού γκαρντ.

Ο Τζόνι Μπερχανεμέσκελ αγωνίζεται στην Λάρισα από εδώ και στο εξής, με την ομάδα από την Θεσσαλία να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Καναδού σούτινγκ γκαρντ που έρχεται για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

Πέρυσι ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε στην Σαραγόσα με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 39 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και πλέι-οφ έχοντας κατά μέσο όρο 7,6 πόντους, 80% στις βολές, 39% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα, 1,4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, στο πρωτάθλημα της ACB.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τζόνι Μπερχανεμέσκελ στη Λάρισα.

Την απόκτηση του Τζόνι Μπερχανεμέσκελ ανακοινώνει η Λάρισα ΚΑΕ.Ο 27χρονος (30 Οκτωβρίου 1992), ύψους 1.88 σούτινγκ γκαρντ γεννήθηκε στην Οττάβα του Καναδά όπου και τελείωσε το πανεπιστήμιο το 2015 και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την Ευρώπη.

Αγωνίστηκε στην Tallinna Kalev, την Araberri, την Eisbären Bremerhaven και πέρυσι στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Σαραγόσα με την οποία και έφτασε ως και τους «4» του πρωταθλήματος γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα.

Καλωσορίζουμε τον αθλητή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ