ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Ματσιούλις και Χρυσικόπουλος

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Ματσιούλις και Χρυσικόπουλος

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκαν από σήμερα οι Γιόνας Ματσιούλις και Λίνος Χρυσικόπουλος, με τον Μάρκους Σλότερ να μένει και πάλι εκτός.

Η ΑΕΚ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες την Κυριακή. Η Ένωση μετά τα δύο φιλικά επί τουρκικού εδάφους συνέχισε την προετοιμασία της για την έναρξη της σεζόν, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει δύο καλούς λόγους για να χαμογελάσει στο σημερινό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Λίνο Χρυσικόπουλο που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού να συμμετέχει κανονικά σε όλη την προπόνηση χωρίς να έχει κάποια ενόχληση.

Επίσης στην προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε το παρών και ο Γιόνας Ματσούλις, ο οποίος έκανε την πρώτη του με τα κίτρινα για την επόμενη σεζόν. Ο Λιθουανός φόργουορντ μπήκε σε κανονικό ρυθμό μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Ένωσης, παρά το γεγονός ότι απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ματσιούλις συμμετείχε στην προετοιμασία της Λιθουανίας, αλλά είχε ολιγοήμερες διακοπές προτού ενσωματωθεί στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων. Πέρα από τις επιστροφές όμως, εκτός έμεινε ακόμη μια μέρα ο Μάρκους Σλότερ, ο οποίος ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ