Αρης: Πρόβλημα στο γόνατο ο Λι, στον… αέρα η μεταγραφή του

Αρης: Πρόβλημα στο γόνατο ο Λι, στον… αέρα η μεταγραφή του

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο με τον μηνίσκο και η μεταγραφή του βρίσκεται στον… αέρα.

Ο Μάρκους Λι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (13/9) ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αρη.

Ο Αμερικανός αποτελεί προσωπική επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου, προκειμένου να πλαισιώσει τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζόρτζε Γκάγκιτς στην φροντ λάιν του Άρη, ωστόσο, η μεταγραφή του βρίσκεται στον… αέρα, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις του!

Ο 25χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο με τον μηνίσκο. Τις επόμενες ώρες ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Αρη, προκειμένου να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και στη συνέχεια θα αποφασιστεί εάν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάρκους Λι δεν αγωνίστηκε στα φιλικά παιχνίδια με Κολοσσό Ρόδου και Πανιώνιο, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να περιμένει πλέον με αγωνία τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια θα παρθεί και η τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 25χρονο σέντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ