Αρης: Θέλει τον Γιάνκοβιτς ο Μαρκόπουλος

Αρης: Θέλει τον Γιάνκοβιτς ο Μαρκόπουλος

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τον Δημήτρη Γουλιέλμο την απόκτηση του 29χρονου άσου – Σε επαφές οι δύο πλευρές, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους Κίτρινους να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει σε περίπου 10 μέρες, υπάρχουν ακόμα κενά στο ρόστερ του Αρη, με τον έμπειρο τεχνικό να επιθυμεί την ενίσχυση στις θέσεις «3» και «5».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα, ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Ο 70χρονος προπονητής έχει ζητήσει από τον Δημήτρη Γουλιέλμο την απόκτηση του 29χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να βοηθήσει τον Αρη στη δύσκολη σεζόν που έχει μπροστά του.

Ο Γιάνκοβιτς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Χολαργό, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Ανδόρα, Παναθηναϊκό, Βαλένθια και Πανιώνιο. Τη σεζόν 2016/2017 είχε παίξει και στον Αρη ως δανεικός από την Βαλένθια. Οι δύο πλευρές τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συζητήσεις και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του έμπειρου άσου.

Στις πρώτες επαφές που έγιναν, ωστόσο, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και η διοίκηση του Αρη θα κάνει προσπάθεια για να γεφυρώσει το χάσμα. Ολα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με τον Μαρκόπουλο να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γιάνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ