«Αποκαλυπτήρια» για το Jumbotron στο ΟΑΚΑ (vid)

«Αποκαλυπτήρια» για το Jumbotron στο ΟΑΚΑ (vid)

O Παναθηναϊκός θα εγκαινιάσει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το υπερσύγχρονο Jumbotron, τον νέο ηλεκτρονικό πίνακα στα πρότυπα του NBA.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως το νέο και υπερσύγχρονο Jumbotron θα κοσμεί τον ουρανό του ΟΑΚΑ αρχής γενομένης από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παραμένει πιστή στην αρχή της να αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός παρκέ, καθιστώντας όλο και πιο συναρπαστική για τους φιλάθλους της την εμπειρία του γηπέδου.

Σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε μια νέα επένδυση προσθέτοντας ένα ακόμη κομμάτι στο «παζλ» της αναβάθμισης στην ψυχαγωγία των φιλάθλων της.

Ένα υπερσύγχρονο Jumbotron, ένα εντυπωσιακό μάτριξ σε σχήμα κύβου (γνωστό και ως Cube) έχει ήδη τοποθετηθεί στην οροφή του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της νέας διοίκησης του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Τα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (21 και 22 Σεπτεμβρίου) στο 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμη του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό πίνακα τελευταίας τεχνολογίας στα πρότυπα εκείνων που βρίσκονται στα γήπεδα των ομάδων του ΝΒΑ. Διαθέτει τέσσερις τεράστιες οθόνες Video Wall, μεγέθους 7m x 4m, καθώς και 4 Banner Video Wall, μεγέθους 7m x 1m.

Το εν λόγω Cube θα δίνει τη δυνατότητα στον θεατή, σε όποιο σημείο του γηπέδου κι αν βρίσκεται, να έχει απόλυτη οπτική επαφή, απολαμβάνοντας μία μοναδική διαδραστική εμπειρία, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, το προσεχές Σαββατοκύριακο για το σπουδαίο τουρνουά εις μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου θα πάρουν μία πρώτη… γεύση από το υπερσύγχρονο Cube και θα βιώσουν κάτι το μοναδικό.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Maccabi FOX Tel Aviv, η Fenerbahce Beko και η AX Armani Exchange Olimpia Milan, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα το προσεχές Σαββατοκύριακο συμμετέχοντας σε ένα σπουδαίο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού».

Τα εισιτήρια του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι στη διάθεση των φιλάθλων, τόσο ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr, όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 5 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες), ενώ τα παιδιά έως 5 ετών θα μπαίνουν στο γήπεδο δωρεάν.

Το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τη μνήμη του ανθρώπου που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, στο όραμα να κάνει τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα συνεχή αρωγό σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Επίσης, βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όπως και πέρυσι, τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του «Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος» και γι’ αυτό το λόγο, ειδικά για τα συγκεκριμένα ματς, δεν θα χρειάζεται κάποιος που δεν είναι μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. να εκδώσει Κάρτα Φίλου. Κανονικά θα ισχύσουν για το τουρνουά τα εισιτήρια διαρκείας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

16.45: Fenerbahce Beko–AX Armani Exchange Olimpia Milan

19.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Maccabi FOX Tel Aviv

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

15.45: Μικρός Τελικός

18.00: Μεγάλος Τελικός

Κλείστε τη θέση σας για το 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» και προμηθευτείτε την κάρτα διαρκείας σας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00.

*Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

*Σημεία πώλησης της VIVA

*Τηλεφωνικά 11876

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ