Γιατράς: «Περήφανος που ο Προμηθέας έχει το δικό του σπίτι»

Γιατράς: «Περήφανος που ο Προμηθέας έχει το δικό του σπίτι»

Ο Μάκης Γιατράς εμφανίστηκε περήφανος μιας και ο Προμηθέας Πάτρας θα έχει πλέον το δικό του υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, μίλησε για την αλλαγή σελίδας που πραγματοποιεί η ομάδα της Πελοποννήσου με την εγκαινίαση του νέου υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου που θα στεγάσει όλα τα τμήματα του συλλόγου στον Καστελλόκαμπο.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε πολύ περήφανος και τόνισε πως ο Προμηθέας δεν έχει πλέον να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που εδώ και χρόνια παράγουν παίκτες από τις ακαδημίες τους, ενώ επισήμανε ότι πλέον έχουν μπει στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γιατράς:

«Κάθε σύλλογος που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχει στέρεες βάσεις. Το βασικό συστατικό στον χώρο του αθλητισμού για μια δομημένη βάση είναι οι ακαδημίες, όπου από εκεί εκκολάπτονται νεαροί αθλητές που θα στηρίξουν μελλοντικά τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Επί σειρά ετών ο Προμηθέας χρησιμοποιούσε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να φέρει εις πέρας την ομαλή λειτουργία των ακαδημιών χωρίς να λησμονεί το όραμα του που ήταν να χτίσει το δικό του σπίτι, τις δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του Προμηθέα νιώσαμε πως πλέον μπορούμε να λειτουργούμε σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν, πως έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τους νεαρούς αθλητές όπως επιθυμούμε και πιστέψτε με χωρίς να έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα σε σχέση με άλλους μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους που δίνουν έμφαση στην παραγωγική διαδικασία νεαρών αθλητών.

Με αφορμή τα εγκαίνια των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας νιώθω πολύ δυνατά συναισθήματα. Νιώθω περηφάνια που πλέον ο Προμηθέας έχει τη δική του βάση, το δικό του σπίτι, όπου με καμάρι θα μοιραστεί τη χαρά του εγκαινιάζοντας τους νέους αυτούς χώρους και παράλληλα θα συστήσει την ανδρική του ομάδα, που φέτος θα αγωνίζεται και στο 7DAYS Eurocup, στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας.

Με την σειρά μου θα ήθελα να προσκαλέσω όλο τον κόσμο της Πάτρας -και όχι μόνο- να έρθει να μας τιμήσει με την παρουσία του και να περιβάλει με αγάπη και στήριξη αυτή την υγιή προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Προμηθέα εδώ και πολλά έτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ