Κασελάκης: «Ο Προμηθέας ήρθε για να πρωταγωνιστήσει»

Κασελάκης: «Ο Προμηθέας ήρθε για να πρωταγωνιστήσει»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε σε δηλώσεις του κατά της διάρκεια της παρουσίασης των εγκαταστάσεων της ομάδας, πως ο Προμηθέας ήρθε για να πρωταγωνιστήσει.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε ως αρχηγός της ομάδας και εκπρόσωπος των συμπαικτών του, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εγκαταστάσεων του Προμηθέα.

Ο Έλληνας φόργουορντ, δείχνει τεράστια  σιγουριά στην ομάδα του, λέγοντας πως οι Πατρινοί θα πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Basket League, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις των δευτεραθλητών Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Προμηθέα, Λεωνίδα Κασελάκη:

«Έχουμε την τύχη στον Προμηθέα να απολαμβάνουμε αυτές τις απίστευτες για τα ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις. Πραγματικά είναι ένα δώρο για κάθε αθλητή και αποτελεί πολύ ισχυρή παρακίνηση για καθημερινή βελτίωση.

Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείς τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα τεχνολογικά μέσα για την βελτίωση σου τότε σε βάθος χρόνου κερδίζει και ο αθλητής σε ατομικό επίπεδο και κατά συνέπεια και η ομάδα.

Αποτελεί το χαρτοφυλάκιο του Προμηθέα και δείχνει ότι ο Προμηθέας ήρθε όχι απλά για να μείνει αλλά για να πρωταγωνιστήσει».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ