Στον Ήφαιστο Λήμνου ο Πελεκάνος (pic)

Στον Ήφαιστο Λήμνου ο Πελεκάνος (pic)

Την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ Μιχάλη Πελεκάνου για τον επόμενο χρόνο ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Λήμνου.

Στον Ήφαιστο Λήμνου θα συνεχίσει την καριέρα ο Μιχάλης Πελεκάνος  για έναν χρόνο, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Έτσι ο σύλλογος της Λήμνου ολοκλήρωσε ακόμη μία πολύ σημαντική μεταγραφή δημιουργώντας έτσι ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, με έμπειρους παίκτες, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Ήφαιστο Λήμνου:

«Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη Πελεκάνο (υψ. 1. 99) για έναν χρόνο.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αποτελεί την τελευταία προσθήκη μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να δώσει ποιοτικά λεπτά κι εμπειρία στην ομάδα μας. Προέρχεται από τον Οίακα Ναυπλίου στον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία διετία.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Περιστέρι, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Ολυμπιακό, Μαρούσι, Άρη, Πλοϊέστι (Ρουμανία) και Πανιώνιο. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει την EuroLeague (2012), όπως επίσης το Πρωτάθλημα (2012) και το Κύπελλο Ελλάδας (2011) με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης έχει στεφθεί Πρωταθλητής στη Ρουμανία με τα χρώματα της Πλοϊέστι (2015).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ