Άρης: Τι είπε για τον Γκάλη ο Σακελλαρίου (pic)

Άρης: Τι είπε για τον Γκάλη ο Σακελλαρίου (pic)

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο έμπειρος γκάρντ με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο να φορέσει τη φανέλα που είχε φορέσει ο Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για μένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ.

Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του ΑΡΗ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακομα:.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για μένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμα✊🏻🏀 #arisbc #basketball #arisbc19_20 #emperor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🚀Vaggelis Sakellariou,MD (@vsak_9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ