Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση και τόνισε πως πρέπει όλοι να τιμήσουν τη μνήμη των αδερφών Γιαννακόπουλων.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο (21-22/9) και στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν οι προπονητές των ομάδων που θα λάβουν μέρος. Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στις δηλώσεις δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ακόμη ο Σέρβος κόουτς τόνισε το αποτέλεσμα δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία για την Φενέρ καθώς αυτό που προέχει είναι όλοι οι συμμετέχοντες να τιμήσουν την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα στο μπάσκετ. Για μένα είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία για να τιμήσουμε τη μνήμη όχι μόνο του Παύλου αλλά και του Θανάση και του Κώστα. Όλης της οικογένειας. Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε για να παίξουμε σήμερα αλλά νομίζω πως το αποτέλεσμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ