Μπρέιζελτον: «Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο με τον Πανιώνιο»

Μπρέιζελτον: «Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο με τον Πανιώνιο»

Ο νέος παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Τάιρον Μπρέιζελτον, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για την στήριξη που περιμένει από τον κόσμο.

Ο Κολοσσός Ρόδου έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προετοιμασία δείχνοντας πως μπορεί να κάνει μια ακιόλογη χρονιά στην φετινή Basket League. Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Τάιρον Μπρέιζελτον, μίλησε στο επίσημο σάιτ για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά και για τον κόσμο.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, τόνισε πως έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία στον σύλλογο, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στον επικείμενο αγώνα με τον Πανιώνιο και να δώσει τη στήριξη του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάιρον Μπρέιζελτον:

«Πιστεύω ότι κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Νικήσαμε σε όλα φιλικά, αλλά το σημαντικό ήταν ότι ο ένας έμαθε τον άλλον πολύ καλά. Αναπτύξαμε μία καλή χημεία μέσα στην ομάδα, με τον προπονητή και όσο περνάει ο καιρός όλοι καταλαβαινόμαστε καλύτερα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν πρόκειται από τώρα να κοιτάμε πολύ μακριά, αλλά θα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Γι’ αυτό, είμαστε επικεντρωμένοι στο ματς με τον Πανιώνιο και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει. Να είναι ο έκτος παίκτης μας και να μας δίνει ενέργεια, ώστε να παίξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ