Παπαθεοδώρου: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά»

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος παρά την πίεση του χρόνου που υπήρχε στην προετοιμασία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στη Media Day της ΑΕΚ και στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και στην πίεση του χρόνου που είχε η ομάδα.

Ο τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε μεταξύ άλλων και την αισιοδοξία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τους παίκτες, να μεταδώσουμε την φιλοσοφία μας και τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε να παίζουμε. Θα έλεγα ότι ο χρόνος είναι εχθρός και σύμμαχος μαζί. Φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει νωρίτερα και αυτό μας έχει δημιουργήσει μία πίεση για να περάσουμε την φιλοσοφία σε μικρότερο χρόνο. Παρόλα αυτά έχουμε κάνει μία σοβαρή προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουμε την χρονιά σε ένα καλό επίπεδο. Όχι ιδανικό, αλλά καλό για να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Τα τελευταία δύο φιλικά ήταν υψηλού επιπέδου. Παίξαμε κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες, είδαμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε πράγματα να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε. Η απουσία κάποιων παικτών μας πήγε λίγο πίσω, αλλά ο χρόνος όσο περνά λειτουργεί υπέρ μας».

Για τους τραυματίες: «Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε το χρόνο μας ώστε οι τραυματίες να μπουν στην ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα και όλο αυτό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ