Ντάνιελς: «Θέλουμε ο κόσμος να γεμίζει το νέο μας γήπεδο»

Ντάνιελς: «Θέλουμε ο κόσμος να γεμίζει το νέο μας γήπεδο»

Ο Τρέιβις Ντάνιελς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού Ρόδου κι αναφέρθηκε στη νέα σεζόν με τους νησιώτες, αλλά και στην ανάγκη να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Σε ένα γεμάτο κλειστό από φίλους του Κολοσσού Ρόδου θέλει να αγωνίζεται ο Τρέιβις Ντάνιελς, όπως δήλωσε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Αμερικανός παίκτης των νησιωτών αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά κι εξέφρασε την ανάγκη να γεμίζει ο κόσμος το νέο γήπεδο του Κολοσσού για να στηρίξει την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η προετοιμασία δεν ήταν εύκολη, αλλά ήταν καλή και είχα την ευκαιρία να μπω στην ομάδα. Με τον κόουτς δουλέψαμε πολύ πάνω στην τακτική, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Μου αρέσει η ομάδα που έχουμε.

Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, καθώς ακόμη μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να βρούμε την κατάλληλη χημεία, ενώ κάποια παιδιά τώρα θα γνωρίσουν την ελληνική λίγκα. Στη νέα σεζόν θέλω να έχω πίστη και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Θέλω να ξέρουν οι φίλοι της ομάδας πως όλοι θα παίζουμε δυνατά και θα δίνουμε τα πάντα και γι’ αυτό τους θέλουμε να γεμίζουν το νέο γήπεδο και να μας στηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ