Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Ηρακλή

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Ηρακλή

Η ομάδα του Ηρακλή ήταν η επόμενη που αποφάσισε να παρουσιάσει ο ΕΣΑΚΕ, κάνοντας ένα αφιέρωμα προς τον «γηραιό».

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει τα αφιερώματα στις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, με τον Ηρακλή να είναι ο επόμενος σύλλογος που παρουσιάστηκε.

Ο προπονητής του «γηραιού», Γιάννης Καστρίτης και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σε δηλώσεις τους τόνισαν πως είναι πολύ σημαντικό που ο Ηρακλής επανήλθε στην πρώτη κατηγορία και πως περιμένουν τον κόσμο στηρίξει την ομάδα πηγαίνοντας στο γήπεδο.

Δείτε το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Ηρακλή:

«Ο esake.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις 14 ομάδες της Basket League, ενόψει της έναρξης του 28ου επαγγελματικού Πρωταθλήματος το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα μετά από απουσία οκτώ χρόνων και δημιούργησαν ένα ανανεωμένο σύνολο, με πολλά νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης που έγινε από την περασμένη σεζόν κάτοικος Θεσσαλονίκης, αφού κοουτσάρισε στο δεύτερο μισό του προηγούμενου Πρωταθλήματος τον Άρη.

Ο νέος κόουτς του Ηρακλή επέλεξε να έχει μαζί του κάποιους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν. Ο Βασίλης Καββαδάς, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Λενζέλ Σμιθ και ο Τέντι Οκερέαφορ δούλεψαν τα προηγούμενα χρόνια με τον 37χρονο προπονητή που ποντάρει πολλά και στην εμπειρία των προερχόμενων από τον ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζάρα, Ντάριους Γκάρετ, και των Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστα Κακαρούδη, που συνεχίζουν στο ρόστερ των «κυανόλευκων».

Νέα πρόσωπα στην Basket League είναι ο πολύπειρος ΑμερικανόςΤζαμάλ Σούλερ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική χρονιά έπαιξε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, ο συμπατριώτης του, προερχόμενος από την Νίμπουρκ Άλεξ Ντέιβις και ο Καναδός, πρώην της Ζαλγκίρις Κάουνας, Ολίβιερ Χάνλαν.

Γιάννης Καστρίτης (προπονητής): «Μέτα από πολλά χρόνια, η ομάδα του Ηρακλή επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία και το γεγονός αυτό συνιστά από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για όσους είμαστε μέλη του συλλόγου σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και καθημερινά προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι πολύ όμορφο σε στέρεες βάσεις.

Πρωταρχικό μέλημα μας είναι ο Ηρακλής να πατήσει σταθερά στην κατηγορία και στη διάρκεια ενός άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας, να παρουσιάσει εντός αγωνιστικού χώρου το πρόσωπο που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος μας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη, ενδιαφέρουσα, με πολλές συγκινήσεις και ανυπομονούμε να ξεκινήσει.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τον φίλαθλο κόσμο και μακάρι όλοι μας να ευχαριστηθούμε κάθε στιγμή που βρισκόμαστε μέσα στο παρκέ».

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (αρχηγός): «Είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα για εμάς και τους φιλάθλους μας που ο Ηρακλής επιστρέφει στη φυσική του θέση, στη Basket League. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε αλλά και να συμβάλλουμε ως ομάδα και ως οργανισμός στη βελτίωση της γενικής εικόνας της Λίγκας.

Γι’ αυτό όμως θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι φορείς του αθλήματος και να επιδιώξουν μέσω διαλόγου να βρουν τις καλύτερες λύσεις για το Ελληνικό Μπάσκετ. Εύχομαι να είμαστε όλοι οι συντελεστές του πρωταθλήματος υγιείς, ο κόσμος να χαρεί το παιχνίδι και να μπορέσουμε να έχουμε γεμάτα γήπεδα σε όλους τους αγώνες. Καλή σεζόν σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ