Φλεβαράκης: «Πρώτος στόχος είναι εξυγίανση και η ομαλοποίηση των οικονομικών»

Φλεβαράκης: «Πρώτος στόχος είναι εξυγίανση και η ομαλοποίηση των οικονομικών»

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις διαφορές από τις δύο προηγούμενες θητείες του στον «δικέφαλο».

Για τους στόχους της νέας σεζόν, τις διαφορές από τις δύο προηγούμενες θητείες του στον «δικέφαλο» αλλά και το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη, μίλησε ο Κώστας Φλεβαράκης στη συνέντευξη Τύπου της Basket League στα Σπάτα.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε πει όμως ο καθένας από εμάς, να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είτε το προπονητικό τιμ, είτε οι παίκτες, είτε η διοίκηση, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βγει ανώδυνα η σεζόν. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τρίτη θητεία του στην ομάδα.

«Είναι η τρίτη φορά και ειναι πολύ διαφορετική. Είναι διαφορετική από την πρώτη που οι στόχοι ήταν πιο κοντά στο dna της ομάδας. Είναι διαφορετική και από τη δεύτερη που οι στόχοι ήταν πιο χαμηλοί. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση, θέλουμε να δουλέψουμε… Με πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή συσπείρωση, θέλουμε να προχωρήσουμε στη σεζόν».

Για το στόχο που μπορεί να έχει φέτος ο ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι πρώτος στόχος είναι εξυγίανση και η ομαλοποίηση των οικονομικών. Αν με ρωτήσει κάποιος τι θα ζητούσα, μπάτζετ μεγαλύτερο ή περισσότερο χρόνο, θα του έλεγα δύο εβδομάδες προετοιμασίας παραπάνω. Είναι εξαιρετική η συνεργασία των παιδιών, το κλίμα μεταξύ τους είναι μια πολύ καλή βάση. Δε θέλουμε να μιλάμε για μεγάλους στόχους, παρότι αυτό αρμόζει στο dna του συλλόγου. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Αν κάθε μέρα παλεύουμε και είμαστε ανταγωνιστικοί, πιστεύω ότι αυτό θα το δει κι ο κόσμος».

Για τη σημασία της στήριξης από τον κόσμο: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν να κάνουν με τον κόσμο. ο κόσμος του ΠΑΟΚ, δείχνει να συμμερίζεται την προσπάθεια και πως θα είναι δίπλα μας».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Θέλω να ξεχωρίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για εμάς και για τον Άρη, το παιχνίδι αυτό, είναι το δέντρο και το δάσος είναι η σεζόν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, είναι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο δέντρο. Και οι δύο ομάδες, θα δώσουν ό,τι έχουν, με τα δεδομένα της εποχής. Το σημαντικό είναι και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, να βρουν σταδιακά εκείνη την υφή που τις έκανες μεγάλες στο παρελθόν και με βάση αυτό, να προχωρήσουν, αποκτώντας υγεία και να μπορέσουν στο μέλλον να έχουν ανάλογες επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ