Κολοσσός Ρόδου – Πανιώνιος 89-61

Κολοσσός Ρόδου – Πανιώνιος 89-61

Ο Κολοσσός Ρόδου διέσυρε τον Πανιώνιο, που αγωνίστηκε χωρίς τρεις ξένους με 89-61 και ξεκίνησε με το δεξί στην Basket League.

Ο Κολοσσός Ρόδου εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Πανιωνίου, παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και καθάρισε το παιχνίδι διαλύοντας τους κυανέρυθρους με 89-61.

Στην πρεμιέρα της Basket League οι Ροδίτες ήταν πολύ ανώτεροι μπήκαν εξαρχής για να «τελειώσουν» τη δουλειά πήραν προβάδισμα και στο δεύτερο ημίχρονο πήραν και μεγάλη διαφορά, υποχρεώνοντας τον Ιστορικό σε μια βαριά ήττα.

Ο Κολοσσός εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Πανιωνίου και πήρε από νωρίς προβάδισμα, το οποίο έφτασε σε διψήφια επίπεδα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (20-9). Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει έπαιξε ζώνη αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και κυρίως πιο έτοιμοι για αυτό το ματς και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 42-27.

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος οι Βεργίνης και Μάρτιν προσπάθησαν να κρατήσουν στο ματς τον Ιστορικό, όμως μάταια, με τον Κολοσσό να επιβάλει τον ρυθμό του πλήρως και να καθαρίζει το παιχνίδι.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη με τον Πανιώνιο να έχει και την απουσία των τριών ξένων του και μοιραία ήρθε το τελικό 89-61. Η ομάδα της Ρόδου πήρε την πρώτη της νίκη στη Basket League και ο Πανιώνιος έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά αλλά και τις επιστροφές των Λι, ΜακΓκίλ και Λίουις.

Τα δεκάλεπτα: 20-9, 42-27, 70-48, 89-61.

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Κρομά 15 (1), Μπρέιζελτον 8 (2), Αγκμπελέσε 3, Τζάκσον 21 (3), Μπρούσεβιτς 8, Μωραΐτης 3 (1), Πουλιανίτης 6 (2), Καλογιαννίδης, Μαραγκός 4, Τουτζιαράκης 6, Ντάνιελς 4, Παύλος 11 (3).

Πανιώνιος (Λίβανος): Βεργίνης 17 (4), Πάσαλιτς 13 (3), Καμαριανός, Λαμπρόπουλος 13, Μάρτιν 14 (4), Τζουγκαράκης 2, Καμπερίδης 2, Μαραγκίδης, Ντόρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ