Παπαθεοδώρου: «Έχουμε δουλειά και το ξέρουμε, δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε δουλειά και το ξέρουμε, δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στον δρόμο που έχει να διανύσει ακόμη η ΑΕΚ μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ενώ παραδέχτηκε πως ήταν δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού.

Ρεαλιστής ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό (89-68) για την πρεμιέρα της Basket League καθώς παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου αλλά και το ότι η ομάδα του έχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά της.

Αναλυτικά:

«Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για το μεγαλύτερο διάστημα. Ελέγξαμε τις επιθέσεις μας και τις άμυνες μας, αλλά στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός άνοιξε τον ρυθμό και βρήκε πόντους και άνοιξε τη διαφορά. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά είχαμε πολλά χαμένα ανοιχτά σουτ. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε τη διαφορά και κέρδισε δίκαια και εύκολα. Εμείς έχουμε δουλειά και το ξέρουμε. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, είδαμε τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια».

Για τις ασίστ του Καλάθη (10) και τις ΑΕΚ (11) σε όλο το ματς: «Ο Καλάθης 10 ασίστ κάνει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που η δημιουργία έμεινε χαμηλά. Πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια χωρίς να σημαίνει πως είμαστε εκεί που θέλουμε στο κομμάτι της δημιουργίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ