Τόμας: «Ο κόουτς με εμπιστεύεται και μου δίνει αυτοπεποίθηση»

Τόμας: «Ο κόουτς με εμπιστεύεται και μου δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο Αμερικανός φόργουορντ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης, γεγονός που τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Ο Ντεσόν Τόμας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της ΑΕΚ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να κάνει ρεκόρ πόντων με την «πράσινη» φανέλα.

Ο έμπειρος άσος φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 26 πόντους και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 89-68 και να ξεκινήσει με το δεξί την περιπέτειά της στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Τόμας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης, γεγονός που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τον γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι χωρίς τους συμπαίκτες μου. Αυτοί μου έδωσαν τις κατάλληλες πάσες και εξαιτίας τους μπόρεσα να σκοράρω και να κάνω όσα έκανα σήμερα. Θέλω να κάνω αυτά που θέλει ο προπονητής μου. Ο Πιτίνο με εμπιστεύτηκε πέρσι και μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ανέφερε: «Μού δίνει αυτοπεποίθηση, όπως και σε όλους μας. Με πιστεύει, μου δίνει την σωστή κατεύθυνση και θέλω να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα πέρυσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ