Πρεμιέρα 23 χρόνια μετά με Άρης – ΠΑΟΚ

Πρεμιέρα 23 χρόνια μετά με Άρης – ΠΑΟΚ

Άρης και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν με φόντο το ιδανικό ξεκίνημα στην Basket League, σε ένα ματς που συμβαίνει σε πρεμιέρα μετά από 23 χρόνια.

Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ (29/9, 17:45) θα ολοκληρωθεί στο Αλεξάνδρειο η 1η αγωνιστική της Basket League.

Σε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι και κυρίως διαχρονικό οι δύο ομάδες δεν διανύουν την καλύτερη φάση της ιστορίας τους, ωστόσο δεν παύουν να δίνουν ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως Άρης και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά ύστερα από 23 ολόκληρα χρόνια σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Από την σεζόν 1996/97 είχαν να συναντηθούν στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Άρης και ο ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τότε με 73-62.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 75 φορές στην Basket League, με τον ΠΑΟΚ να έχει σαφές προβάδισμα στις νίκες με 45 έναντι 30 των κίτρινων.

Ο ΠΑΟΚ μετράει επίσης και τέσσερις συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με τον Άρη και θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί απόψε, με τον Άρη από την πλευρά του να θέλει να σπάσει το κακό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ