Μόρις: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα»

Μόρις: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ο Τζέιλεν Μόρις μίλησε για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για όσα είδε.

Ο Τζέιλεν Μόρις έζησε για πρώτη φορά την εμπειρία του παραδοσιακού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη έπαθε πλάκα με την ατμόσφαιρα των φίλων των κίτρινων και όπως δήλωσε δεν έχει ξαναζήσει ανάλογη εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν κάτι απίστευτο. Ένιωσα υπέροχα. Φάνηκε ότι ο κόσμος με τέτοια συμπαράσταση μπορεί να μας πάει μακριά. Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ μπροστά σε τέτοιο κόσμο και σε τέτοια ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό στο ξεκίνημα ήμουν λίγο νευρικός, αλλά το θέμα είναι να παίξεις μπάσκετ.

Αυτό κάνω σε όλη τη ζωή μου, οπότε ήταν ακόμα ένα παιχνίδι. Με προετοίμασαν και οι κόουτς για την τρελή ατμόσφαιρα που θα ζούσα, όπως συμβαίνει σ’ αυτά τα ντέρμπι και όσο περνούσε η ώρα το συνήθισα και έπαιξα αυτό που μπορούσα», είπε.

Ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι ουσιαστικά βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής καθώς… «η μεγαλύτερη διαφορά της Ευρώπης σε σχέση με τις ΗΠΑ είναι ότι υπάρχει λιγότερος χώρος και περισσότερη κίνηση. Οπότε, πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω, να προσαρμόζομαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκα ρυθμό, έτσι ήθελα να μπω πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Νομίζω ότι στη συνέχεια έπαιξα με περισσότερη ενέργεια, πέτυχα κάποια καλάθια και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ