Συνάντηση Αυγενάκη-Αγγελόπουλου με θέμα το σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ

Συνάντηση Αυγενάκη-Αγγελόπουλου με θέμα το σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο ισχυρός άνδρας την ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος συναντιούνται αύριο (1/10) για να συζητήσουν για το νέο γήπεδο της Βασίλισσας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την ημέρα που ανέλαβε το χρέη υφυπουργού Αθλητισμού, δεν έχει σταματήσει τις επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με τους φορείς του ελληνικού επαγγελματικού Αθλητισμού με σκοπό να λάβει γνώσει όλων των προβλημάτων και να δρομολογηθούν και οι απαραίτητες λύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό είναι δρομολογημένη και η συνάντηση του υφυπουργού με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο αύριο Τρίτη (1/10) και ώρα 12:30. Ο επιχειρηματίας τρέχει το πρότζεκτ του νέου γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ, το οποίο θα είναι το κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων και σίγουρα οι σύμπνοια των θεσμών είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη ολοκλήρωσή του.

Μέσα στην ημέρα μάλιστα ο Αυγενάκης έχει προγραμματισμένη άλλη μια συνάντηση με φορέα του ελληνικού μπάσκετ και συγκεκριμένα τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ