Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Ράις ενόψει Λαυρίου

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Ράις ενόψει Λαυρίου

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε κλινήρης, ενώ συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Στο αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο (6/10, 17:00) για την 2η αγωνιστική της Basket League έχει επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να ψάχνουν το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν για τον Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς ο Ταϊρίς Ράις ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στο ματς με το Λαύριο (6/10, 17:00) είναι αμφίβολη.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι κλινήρης και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Εκτός λόγω ίωσης έμεινε επίσης και ο Μπεν Μπέντιλ, ωστόσο, ο Γκανέζος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας ενημέρωσαν τους οπαδούς τους ότι λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα διαθέσουν εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση στο Λαύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ