Παππάς: «Λείπει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα»

Παππάς: «Λείπει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου μίλησε για την ανταγωνιστικότητα της Basket League και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός λείπει από το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε πανεύκολα το Λαύριο και έδειξε απόλυτα έτοιμος ενόψει του ματς με τη Βιλερμπάν για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Νίκος Παππάς μετά το παιχνίδι με το Λαύριο αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και στην ανταγωνιστικότητα του, τονίζοντας ωστόσο ότι η απουσία του Ολυμπιακού είναι τουλάχιστον αισθητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μην κρυβόμαστε, το σημερινό ματς ανήκει στην προετοιμασία μας για την Βιλερμπάν. Δείξαμε καλό πρόσωπο, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, είναι αξιόλογη ομάδα το Λαύριο. Τα καταφέραμε καλά και τώρα πάμε για το επόμενο ματς»

Για τις αλλαγές που παρουσιάζει ο φετινός Παναθηναϊκός: «Έχουμε στο ρόστερ μας έναν τύπο με δολοφονικό σουτ. Ακόμα και στις μέρες που δεν βρίσκει σουτ, ανοίγουν οι χώροι για τους υπόλοιπους παίκτες και είναι σημαντικό. Ο Νικ είναι σημαντικός πυλώνας σε άμυνα και επίθεση, ο Ντεσόν είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του, θέλουμε λίγο χρόνο για να αφομοιώσουμε όσα έχουμε δουλέψει αλλά είμαστε σε καλό σημείο».

Για την δική του εικόνα στους αγωνιστικούς χώρους: «Είναι σχετικό, σημασία έχει πως νιώθεις και εγώ νιώθω καλά. Είναι ιατρικό το θέμα, το μόσχευμα είναι ακόμη ζεστό, το ιατρικό τιμ και ο προπονητής έχουν εμπιστοσύνη σε μένα και το σημαντικό ήταν να δουλεύω έτσι ώστε να μπορώ να βοηθήσω όταν έρθουν τα επίσημα»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός λείπει από το πρωτάθλημα, το γιατί ίσως να το ξέρουν καλύτερα οι αρμόδιοι, μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανταγωνιστικό, υπάρχει η ΑΕΚ, ο Προμηθεάς, είναι πολύ καλές ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ