Παπαθεοδώρου: «Θα μπορούσε να παίξει ο Σλότερ, έχουμε δουλειά ακόμη»

Παπαθεοδώρου: «Θα μπορούσε να παίξει ο Σλότερ, έχουμε δουλειά ακόμη»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που αναφέρθηκε και στον Μάρκους Σλότερ τονίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε παίξει σήμερα αλλά προφυλάχθηκε λόγω της μακράς αποχής.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό για τα στοιχεία που του άρεσαν από την ομάδα του αλλά και αυτά που δεν ήταν θετικά ενώ για τον Μάρκους Σλότερ ανέφερε ότι ήταν έτοιμος να παίξει αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα, ήταν το πιο σημαντικό. Θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα, να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα σε γενικές γραμμές. Είχαμε καλή κατεύθυνση και σκορ στην επίθεση και αυτό συνεχίστηκε. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό ανεξάρτητα με το σκορ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα. Είχαμε καλύτερη λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στο δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας».

Για τις απουσίες των Σλότερ και Τολιόπουλου: «Ο Σλότερ έχει προπονηθεί μαζί μας τις τελευταίες 4 μέρες. Θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα, αλλά επειδή είναι έξω ένα μήνα και μία εβδομάδα δεν θέλαμε να τον φορτώσουμε με παιχνίδι χωρίς να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Πλέον προπονείται κανονικά. Ο Τολιόπουλος είχε ένα χτύπημα την Παρασκευή. Υπέστη κάτι σαν αιμάτωμα. Θα έχουμε περισσότερα νέα. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό».

Για τον Σαντ-Ρος: «Από τη στιγμή που είχε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάνει πάρα πολλά πράγματα και θυσιάζει τον εαυτό του για την ομάδα. Του έλειψε ένα εύκολο καλάθι. Είμαστε εδώ να τον υποστηρίζουμε γιατί μας υποστηρίζει και αυτός. Μας κάνει καλύτερη ομάδα. Είναι χρήσιμος και ξεχωριστός παίκτης».

Για τις 15 ασίστ της ΑΕΚ: «Από τη μία πλευρά έχουμε παιδιά με ταλέντο. Από την άλλη πρέπει να αξιολογούμε τον αντίπαλο και τι μας δίνει. Πολλές φορές παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ και αυτό χαμηλώνει τον αριθμό των ασίστ όταν δεν μπαίνουν τα σουτ. Ήμασταν καλύτεροι λειτουργικά. Αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν πρέπει να δέχεσαι 22 πόντους στον αιφνιδιασμό στην έδρα σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ