Αρης: Ατομικό ο Μποχωρίδης

Αρης: Ατομικό ο Μποχωρίδης

Ο Ελληνας γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, εν αναμονή της απόφασής του για το πως θα αντιμετωπιστεί ιατρικά το κάταγμα στο σκαφοειδές στον αριστερό καρπό.

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Λάρισα, για την 3η αγωνιστική της Basket League, ξεκίνησε την Δευτέρα ο Αρης.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στη σημερινή προπόνηση δεν είχε στη διάθεσή τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εν αναμονή της απόφασής του για το πως θα αντιμετωπιστεί ιατρικά το κάταγμα στο σκαφοειδές στον αριστερό καρπό.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία στα πρώτα δύο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος έχει 1 νίκη και 1 ήττα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Με μια απογευματινή προπόνηση ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (07/10) την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα (13/10, 18:00), για την 3η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Απών από το ομαδικό πρόγραμμα ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό. Αύριο (08/10), η ομάδα θα προπονηθεί δύο φορές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ