ΑΕΚ: Εκπληκτική κίνηση από δύο φίλους της «Ένωσης»

ΑΕΚ: Εκπληκτική κίνηση από δύο φίλους της «Ένωσης»

Δύο φίλοι της ΑΕΚ δώρισαν τα εισιτήρια διαρκείας τους σε ανθρώπους με ΑμεΑ, για να μπορέσουν εκείνοι να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Μία ακόμη όμορφη και σπουδαία είδηση έρχεται από την μπασκετική ΑΕΚ.

Χθες (7/10), η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έκανε κάτι σπουδαίο, εντάσσοντας στο δυναμικό της με υποτροφία, πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι θέλουν να εκπαιδευτούν.

Σήμερα (8/10) ήταν η σειρά δύο φιλάθλων της «Ένωσης» να δείξουν τον καλό τους και πραγματικά αξιοθαύμαστο εαυτό τους. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο φίλοι της ομάδας, ο ένας από τη Ρόδο και ο άλλος από την Αυστραλία, δώρισαν τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν αγοράσει, σε ανθρώπους με ΑμεΑ οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Την ερχόμενη Δευτέρα (14/10) εκπνέει και η παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Η «κιτρινόμαυρη» καρδιά, ωστόσο, χτυπά παντού. Σε όλη την επικράτεια. Και σε όλη την υφήλιο. Με το «κιτρινόμαυρο» DNA να επιβεβαιώνει γιατί… «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», που συνιστά διαχρονικό μότο και σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, λοιπόν, ότι δύο «Ενωσίτες», που επιθυμούν να διατηρήσουν την «ανωνυμία» τους, ένας από τη Ρόδο και ένας από τη μακρινή Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Σίδνεϊ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια Διαρκείας, που αγόρασαν σε συνενωσίτες – ΑμεΑ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ.

Όσοι φίλοι ΑμεΑ επιθυμείτε να ανταποκριθείτε στην προσφορά των δύο «Ενωσιτών», ας αποστείλλετε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 14:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, αριθμός μητρώου ΚΕΠΑ) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για τα δύο (2) Διαρκείας της περιόδου 2019-2020».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ