
Γεμάτο παιχνίδια το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – 6 ματς θα δώσει μέχρι το τέλος του μήνα.
Πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια έχει μπροστά της η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Οι Ασπρόμαυροι μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσουν άλλα 6 παιχνίδια σε Basket League και Basketball Champions League, απέναντι σε δύσκολες ομάδες.
Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στις 15/10 θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του Basketball Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας.
Στις 19/10 θα υποδεχθεί στο Παλατάκι τον Παναθηναϊκό, για την 4η αγωνιστική της Basket League, ενώ στις 22/10 θα παίξει στην έδρα της Φάλκο Σομπατέλι (Ουγγαρία). Στις 26/10 είναι το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Κολοσσό στην Ρόδο και στις 29 Οκτωβρίου ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη τη Νεπτούνας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:
📆 It’s gonna be a busy October ⚫️⚪️#BasketballCl #BasketLeague pic.twitter.com/6BBmbriaIq
— PAOK BC (@PAOKbasketball) October 8, 2019



















