Πετυχημένη επέμβαση για Μποχωρίδη

Πετυχημένη επέμβαση για Μποχωρίδη

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στον καρπό του αριστερού του χεριού, υποβλήθηκε σήμερα (10/10) το πρωί ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα (10/10) το πρωί ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο γκαρντ του Άρη υποστεί κάταγμα σκαφοειδούς στο αριστερό του χέρι, γεγονός που δεν του επέτρεπε να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» αποφάσισε να προχωρήσει σε άμεση χειρουργική επέμβαση με επικεφαλής τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά στην κλινική «Άγιος Λουκάς».

Όπως έγινε γνωστό, μέσω ανακοίνωσης, η επέμβαση κρίθηκε πετυχημένη και εντός των προσεχών ημερών θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση της κατάστασης, ώστε να καθοριστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά και ο χρόνος επιστροφής του στη δράση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στον καρπό του αριστερού του χεριού, υποβλήθηκε σήμερα (10/10) το πρωί ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Τον αρχηγό του ΑΡΗ χειρούργησε ο γιατρός της ομάδας μας, Νίκος Κουκουλιάς στην κλινική «Άγιος Λουκάς».

Μιλώντας στο www.arisbc.gr , ο κ. Κουκουλιάς τόνισε: «Ο Λευτέρης υποβλήθηκε σε διαδερμική οστεοσύνθεση κατάγματος σκαφοειδούς. Αυτό μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε αφαίρεση του γύψου και κινητοποίηση της άρθρωσης σε 15 μέρες.

Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της πώρωσης του κατάγματος, για να επιτρέψουμε την πλήρη επάνοδο του παίκτη σε αγωνιστικές δραστηριότητες, την οποία υπολογίζω σε περίπου δυο μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ