Μενουδάκος: «Ο Ήφαιστος διαθέτει εμπειρία, να διασπάσουμε την άμυνά του και να πάρουμε τη νίκη»

Μενουδάκος: «Ο Ήφαιστος διαθέτει εμπειρία, να διασπάσουμε την άμυνά του και να πάρουμε τη νίκη»

Ο Δημήτρης Μενουδάκος, assistant coach της ΑΕΚ, μίλησε για τον προσεχή αγώνα των «κιτρινόμαυρων» στη Λήμνο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Στάθηκε στα δυνατά σημεία του Ήφαιστου και τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του να ματσάρουν την ενέργεια των γηπεδούχων.

Ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρης Μενουδάκος, μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο σχολίασε τα δυνατά σημεία των αντιπάλων της «Ένωσης» για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Επιπλέον, τόνισε πως η ομάδα της Λήμνου παρουσιάζεται πολύ σκληρή στην έδρα της και περιμένει τα κατάλληλα… ματσαρίσματα  από τους παίκτες του στην ενέργεια των γηπεδούχων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μενουδάκου:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Ήφαιστος είναι μία ομάδα, που διαθέτει πλέον εμπειρία στη Basket League, αλλά και ρόστερ με έμπειρους παίκτες.

Οι ηλικίες των παικτών του είναι τέτοιες, που το κάνουν ξεκάθαρο αυτό για μας. Περιμένουμε από τους παίκτες του να μας παίξουν πολύ σκληρά, όπως κάνουν σε κάθε αγώνα στη Λήμνο.

Πρώτα απ’ όλα, στόχος μας είναι να «ματσάρουμε» την ενέργεια που βγάζει ο Ήφαιστος στο παρκέ και μετά να βρούμε κάποιες λύσεις στην επίθεσή μας, ώστε να διασπάσουμε την άμυνά του και να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ