ΑΕΚ: Εκτός με Ήφαιστο οι Γκίκας και Γιάνκοβιτς

ΑΕΚ: Εκτός με Ήφαιστο οι Γκίκας και Γιάνκοβιτς

Νίκος Γκίκας και Στέφαν Γιάνκοβιτς δεν θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου το προσεχές Σάββατο (12/10, 15:45) λόγω τραυματισμών.

Μόλις μία μέρα πριν τον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου για την Basket League, o Hλίας Παπαθεοδώρου είδε δύο παίκτες του να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Πρόκειται για τους Νίκο Γκίκα και Στέφαν Γιάνκοβιτς, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στον αγώνα της ΑΕΚ με τη νησιωτική ομάδα αύριο Σάββατο (12/10, 15:45). Ο Γκίκας αποκόμισε πρόβλημα στον κερατοειδή του δεξιού ματιού του και ο Γιάνκοβιτς υπέστη κάκωση στον δεξιό του ώμο.

Αντιθέτως, στην «Ένωση» τρίβουν τα χέρια τους για την επιστροφή του Μάρκους Σλότερ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, καθώς ξεπέρασε το δικό του πρόβλημα τραυματισμού και είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το ματς με τον Ήφαιστο.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος σέντερ, που πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο πόδι και μέχρι τώρα δεν έχει συμμετοχή με τους «κιτρινόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ