Περιστέρι – Πανιώνιος 95-69

Περιστέρι – Πανιώνιος 95-69

Το Περιστέρι ήταν καταιγιστικό απέναντι στον Πανιώνιος επικρατώντας των Νεοσμυρνιωτών με σκορ 95-69 για την 3η αγωνιστική της Basket League, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Σμιθ με 16 πόντους και τους Χάτσερ, Σκορδίλη με 13.

Το Περιστέρι επικράτησε εύκολα με σκορ 95-69 του Πανιωνίου πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική του νίκη στην Basket League, πιστοποιώντας το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Ηλία Ζούρου που είδε έξι παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν ο Σκούτσι Σμιθ που σημείωσε 16 πόντους, ενώ από κοντά ήταν και οι Γουίλιαμ Χάτσερ, με τον Γάιο Σκορδίλη που είχαν από 13 πόντους έκαστος.

Από τον «ιστορικό» ξεχώρισαν οι Μουχάμεντ Πάσαλιτς με 15 πόντους και Φρανσουά Λιούις με 13 πόντους, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την τρίτη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το Περιστέρι πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και άρχισε σιγά-σιγά να χτίζει μια διαφορά που θα του επέτρεπε να μην ανησυχήσει για το υπόλοιπο του ματς. Ο Πανιώνιος όμως εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστικός παραμένοντας κοντά στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του ημιχρόνου το οποίο έληξε με 42-36.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ηλία Ζούρου αύξησαν τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους και στην τέταρτη περίοδο ο γηπεδούχοι ξέσπασαν δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Λιβανού με το τελικό 95-69 να έρχεται εύκολα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ