Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 73-74

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 73-74

Σε ένα ματς θρίλερ, το Λαύριο κατάφερε να επικρατήσει με 74-73 του Κολοσσού στη Ρόδο, με τον Γουότσον να βάζει το κρίσιμο τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

«Χιτσκοκικό» φινάλε επιφύλασσε το ματς στη Ρόδο ανάμεσα στον Κολοσσό και το Λαύριο.

Οι δυο ομάδες επιζητούσαν τη νίκη για να κάνουν αμφότερες το 2-1 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους τελικά να καταφέρνουν να κάμψουν την αντίσταση του Κολσσού και να παίρνουν τη νίκη με 74-73.

Μπορεί το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη να κρατούσε τη νίκη στα χέρια του λίγο πριν την εκπνοή, όμως μια τρίποντη «βόμβα» του Γουότσον 3» πριν το φινάλε του αγώνα έβαλε μπροστά το Λαύριο και επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη.

Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και χάρη στην ευστοχία του κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο, με προβάδισμα 28-23. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ψαλιδίσουν τη διαφορά στον πόντο, με το ημίχρονο να βρίσκει το Λαύριο να προηγείται με μια ιδιαίτερα επισφαλής διαφορά.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν απογοητεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με κορυφαίο τον Ντίκοσι διατηρούσε τον υπέρ του προβάδισμα. Τελικά, όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να αλλάζουν συνεχώς… σκυτάλη και το αποτέλεσμα να παραμένει αμφίρροπο.

Στο τελευταίο λεπτό, μάλιστα, ο κολοσσός έδειχνε να κρατάει τη νίκη στα χέρια του, όμως, το εύστοχο τρίποντο του Γουότσον, 3» πριν τη λήξη έβαλε εκ νέου μπροστά το Λαύριο και έδωσε οριστικό τέλος στη σεμνή τελετή.

Τα Δεκάλεπτα: 23-28, 43-44, 57-59, 73-74

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ