Μαρκόπουλος: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε δυνατή άμυνα»

Μαρκόπουλος: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε δυνατή άμυνα»

Ο έμπειρος τεχνικός του Αρη ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα μπορέσει να κερδίσει στην Λάρισα.

Ο Αρης το απόγευμα της Κυριακής (13/10, 18:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λάρισα, για την 3η αγωνιστική της Basket League, με στόχο την 2η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης στη θεσσαλική πόλη, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό, να διαβάσουν τα miss match και να παίξουν δυνατή άμυνα, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία, όπως κι εμείς είναι καινούργια και προσπαθεί να βρεθεί μέσα στο γήπεδο», σημείωσε αρχικά ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε:

«Η Λάρισα θα παραταχθεί με έναν καινούργιο παίκτη (Darnell Harris), ο οποίος έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο ρόστερ της υπάρχουν καλοί παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων, έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να διαβάσουμε τα miss match, τα οποία θα δημιουργηθούν στη διάρκεια του αγώνα και να στοχεύσουμε πάνω σ’ αυτά. Και οπωσδήποτε, να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ