Καστρίτης: «Πηγαίνουμε παντού για να κερδίσουμε και μόνο»

Καστρίτης: «Πηγαίνουμε παντού για να κερδίσουμε και μόνο»

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην αμυντική προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με τον Ρέθυμνο ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

Νίκες σε όλα τα παιχνίδια είναι ο στόχος του Ηρακλή όπως τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου ενώ στάθηκε στην αμυντική προσήλωση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Σε ακόμα ένα παιχνίδι τα πήγαμε καλά, είχαμε αμυντική προσήλωση και μέσα από μεγάλη προσπάθεια φτάσαμε στη νίκη. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού θα είναι και άξονας μας για την φετινή χρονιά.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι επιθετικοί συγκριτικά με το δεύτερο, γεγονός που έχει και μια λογική καθώς δεν είμαστε έτοιμοι για να αγωνιζόμαστε για 40 λεπτά στο ίδιο τέμπο.

Επίσης θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Ρεθύμνου γιατί στάθηκε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε αρκετά, παρά την διάφορα που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του στο σημερινό παιχνίδι αλλά και στα προηγούμενα. Μακάρι σταδιακά να παίζουμε τέτοιο μπάσκετ ώστε να τους ευχαριστούμε, με το θέαμα που θα τους προσφέρουμε».

Για τις αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι:

«Ο Γκάρετ είχε ένα πρόβλημα με τα φάουλ στην αρχή του παιχνιδιού και Χάνλαν ταλαιπωρήθηκε από ίωση για τρεις ημέρες και δεν μπορούσε να αποδώσει στο 100%».

Αν ο Ηρακλής κοιτάει και την διοργάνωση του κυπέλλου:

«Για εμάς δεν υπάρχει κύπελλο ή πρωτάθλημα, βλέπουμε μπροστά μας μόνο παιχνίδια και είμαστε ο Ηρακλή οπότε πηγαίνουμε παντού για να κερδίσουμε και μόνο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ