Φλεβαράκης: «Η κούραση και η έλλειψη ετοιμότητας έπαιξαν τον ρόλο τους»

Φλεβαράκης: «Η κούραση και η έλλειψη ετοιμότητας έπαιξαν τον ρόλο τους»

Που εστίασε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό.

Παράπονο για το ότι δεν πάλεψε μέχρι το τέλος η ομάδα του είχε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό με τον προπονητή του Δικεφάλου να εστιάζει πάντως στην κούραση και στην έλλειψη ετοιμότητας των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που ήρθε πάρα πολύ αποφασιστικά για να πάρει τη νίκη. Το έδειξε από την αρχή, μπήκε πολύ δυναμικά σε κάθε κατοχή. Δεν μπορώ να πω ότι εμείς δεν αντεπεξήλθαμε, τουλάχιστον στα πρώτα 30 λεπτά. Για κάποια παιδιά, ήταν πρωτόγνωρο το ότι δεν αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο τρόπο οι κατοχές και οι επαφές μες στο παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε, παλέψαμε. Όταν όμως ήμασταν στον πόντο, κάπου μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας και στο τέλος δυστυχώς παρατήσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν θα έπρεπε. Ίσως αδικήσαμε την συνολική προσπάθεια που κάναμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η κούραση και η έλλειψη ετοιμότητας, στο βαθμό που θα θέλαμε, έπαιξαν το ρόλο τους. Θα συνεχίσουμε όμως και θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια.

Το μόνο παράπονο είναι ότι στα τελευταία πέντε λεπτά έπρεπε να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό Νικαίας για τη νίκη, εύχομαι καλή συνέχεια. Είναι μια ομάδα με πολύ γεμάτο ρόστερ και νομίζω ότι θα έχει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εμείς τώρα θα ετοιμαστούμε για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Basketball Champions League, την Τρίτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ