Λάρισα – Άρης 92-78

Λάρισα – Άρης 92-78

Έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων η Λάρισα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επί του Άρη.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η ομάδα της Λάρισας αφού επικράτησε του Άρη με 92-78.

Από την αρχή οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην επίθεση και κυριάρχησε ο γρήγορος ρυθμός, τον οποίο επεδίωξε να δώσει η ομάδα της Λάρισας. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 24-21 υπέρ του Άρη, που έδειξε να ανταπεξέρχεται στο γρήγορο ρυθμό.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Λάρισα μπήκε δυνατά και με ένα επιμέρους 11-2, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Άρης επέστρεψε και προγήθηκε με έξι, με το ημίχρονο να κλείνει στον πόντο υπέρ του Άρη (44-43).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα συνέχισε στον ίδιο γρήγορο ρυθμό. Μετά το 46-50 υπέρ του Άρη, η Λάρισα έτρεξε ένα σερί 11-0, πέρασε μπροστά και δεν ξαναέχασε το προβάδισμα. Η τρίτη περίοδος τη βρήκε να προηγείται με 71-66.

Στην τέταρτη περίοδο η Λάρισα μπήκε δυνατά, έφτασε στο +10 και παρότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στα μέσα της περιόδου, ανταπεξήλθε και έφτασε στη νίκη με το τελικό 92-78.

Πρώτος σκόρερ για τη Λάρισα ήταν ο Ρέινολντς με 17 πόντους, ο οποίος είχε 13 ασίστ. Παρκς, Χάμιλτον και Παπαντωνίου είχαν από 16, ενώ διψήφιος ήταν και ο Μπερχανεμέσκελ με 13.

Από τον Άρη 23 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Μιλόσεβιτς, εκ των οποίων οι 17 στο πρώτο ημίχρονο. Γκετσεβίτσιους και Ντραγκίσεβιτς βοήθησαν με 16.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ