Μαυροκεφαλίδης: «Ιδανικές οι συνθήκες στον Ιωνικό»

Μαυροκεφαλίδης: «Ιδανικές οι συνθήκες στον Ιωνικό»

Ο MVP της τρίτης αγωνιστικής της Βasket League, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μίλησε για τις συνθήκες που υπάρχουν στον Ιωνικό αλλά και τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, οδήγησε τον Ιωνικό στη νίκη ενώ αναδείχθηκε και MVP της τρίτης αγωνιστικής της Βasket League

Ο σέντερ του Ιωνικού μίλησε στην ιστοσελίδα του «ΕΣΑΚΕ» και αναφέρθηκε στην σημασία αυτής της πρώτης νίκης αλλά και στους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 3ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League σε συνδυασμό με την πρώτη νίκη του Ιωνικου Affidea στο Πρωτάθλημα ύστερα από 32 χρόνια;

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Κυρίως για λόγους ψυχολογίας, καθώς ήταν η πρώτη της σεζόν και την θέλαμε πολύ. Το γεγονός πως ήταν η πρώτη στην κατηγορία μετά από 32 χρόνια έδωσε χαρά στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν πάντα, αν και σε αυτό το παιχνίδι έλειπαν λόγω τιμωρίας. Η νίκη και οτιδήποτε άλλο, όπως και το βραβείο του MVP που έλαβα, είναι καθαρά θέμα ομαδικής δουλειάς. Γι’ αυτό χαίρομαι κυρίως για την ομάδα μου και την νίκη».

– Γιατί αποφάσισες να συνεχίσεις να αγωνιζεσαι με τα χρώματα του Ιωνικου Affidea;

«Από πέρσι, όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, οι συνθήκες που μου προσφέρει ο Ιωνικός Νικαίας Affidea και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι πραγματικά ιδανικές. Δεν υπήρχε καν ως σκέψη το ενδεχόμενο να φύγω».

– Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν ο Ιωνικός Affidea;

«Ως ομάδα, πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να καταφέρουμε πράγματα, τα οποία θα κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους και τον πρόεδρό μας. Ελπίζω να το κάνουμε συνδυάζοντας αποτελέσματα με όμορφο μπάσκετ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ