Σε διπλό ταμπλό ο Σκαραφίγκας

Σε διπλό ταμπλό ο Σκαραφίγκας

Ο προπονητής του Αμαρουσίου (αγωνίζεται στη Β’ εθνική), αναμένεται να αποτελέσει προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου, ως τεχνικός διευθυντής

Το ξεκίνημα του Πανιωνίου κάθε άλλο παρά θετικό είναι. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αγνοεί μετά από τρεις αγωνιστικές τη χαρά της νίκης και πλέον κόντρα στο Ρέθυμνο παίζει πρόωρο αγώνα επιβίωσης. Βλέπετε, ενδεχόμενη ήττα θα φέρει σε δεινή θέση τους «κυανέρυθρους», που… ψάχνονται.

Μια πρώτη διορθωτική κίνηση είναι η επικείμενη πρόσληψη του Γιώργου Σκαραφίγκα, προκειμένου να ενισχυθεί το προπονητικό τιμ. Ο τεχνικός του Αμαρουσίου ΔΕΝ πρόκειται να εγκαταλείψει την ομάδα του, η οποία έχει ξεκινήσει με 2/2 στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Ταυτόχρονα, όμως, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο, ως τεχνικός διευθυντής.

Η εμπειρία του Σκαραφίγκα έρχεται να ισοσκελίσει την απειρία του Γιάννη Λίβανου, ο οποίος συνεχίσει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης. Οι δυο τους πρέπει να συνεργαστούν, προκειμένου να διορθωθούν λάθη και να φτάσει ο Πανιώνιος στις νίκες. Πρωτίστως να αλλάξει την εικόνα του, καθώς δεν είναι μόνο ότι χάνει, αλλά και ότι δεν αποδίδει καλό μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ