Βραβεύει τον Ξανθόπουλο η ΑΕΚ

Βραβεύει τον Ξανθόπουλο η ΑΕΚ

Στο ματς κόντρα στο Περιστέρι η ΑΕΚ θα βραβεύσει τον Βασίλη Ξανθόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα τα δύο χρόνια στα οποία φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ με το Περιστέρι (19/10, 17:00) και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ όπως ανακοίνωσε θα βραβεύσει τον Έλληνα γκαρντ για τη μεγάλη του προσφορά τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ένωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Γράψαμε τα παρακάτω, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ, τον περασμένο Ιούλιο… Και δεν αλλάζουμε τελεία… Για το Βασίλη Ξανθόπουλο…

«Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του».

Για την επί διετία «τροπαιοφόρο» συμβολή του στην αναγέννηση της «Βασίλισσας», λοιπόν, η Οικογένεια της ΑΕΚ ΒC, η οικογένειά του, τιμά το Βασίλη Ξανθόπουλο στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, το Σάββατο (19/10, 17:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EKO Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ