Φαβορί ο Κουφός στον Πανιώνιο

Φαβορί ο Κουφός στον Πανιώνιο

Ο πρώην προπονητής του Ιωνικού είναι αυτός που θέλουν οι «κυανέρυθροι» για να αλλάξουν την εικόνα τους και να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Το πείραμα με τον Γιάννη Λίβανο ήταν απολύτως αποτυχημένο. Η φετινή Α1 είναι εξαιρετικά δύσκολη, πόσο μάλλον για τον Πανιώνιο, ο οποίος μετρά 0/3 στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε (με ταπεινωτική ήττα) από το Κύπελλο κι έχει μπροστά του έναν αγώνα (αυτόν με το Ρέθυμνο), που είναι ο τελικός των τελικών. Αγώνα που (λογικά) θα δώσει με… υπηρεσιακό προπονητή κι αν αυτός είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας, θα είναι πρωτοεμφανιζόμενος στον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Η κατάσταση δεν είναι καλή κι η διοίκηση του Πανιωνίου θέλει έναν στιβαρό κόουτς, με εμπειρία και ικανότητα να αλλάξει την εικόνα. Ο Στέργιος Κουφός μοιάζει να είναι ιδανικός, καθώς έχει όλο το… πακέτο και κυρίως έχει κίνητρο, αφού και γι’ αυτόν η χρονιά στράβωσε πριν ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του (στον Ιωνικό).

Ο Κουφός είναι στην πρώτη θέση της μικρής -είναι αλήθεια- λίστας με υποψήφιους προπονητής, που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. Υπάρχει κι ο Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος μόλις χθες ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, όμως ο πρώην τεχνικός του Ιωνικού είναι το απόλυτο φαβορί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ