Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Μόρις με Ιωνικό

Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Μόρις με Ιωνικό

Ο Τζέιλεν Μόρις δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και έτσι η συμμετοχή του κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ο Τζέιλεν Μόρις παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει της Σαββατιάτικης (19/10, 15:45) αναμέτρησης του Άρη με τον Ιωνικό Νίκαιας, μετά το πρόβλημα που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Λάρισα.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «κίτρινων» ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στον αχίλλειο και έχει ξεκινήσει εντατικές θεραπείες όλη την εβδομάδα με στόχο να το ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είναι διαθέσιμος.

Ωστόσο η συμμετοχή του μόνο σίγουρη δεν μπορεί να είναι, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος ίσως επιλέξει να μην τον χρησιμοποιήσει γιατί μπορεί τελικά να το πρόβλημα να χειροτερεύσει και ο παίκτης να υποστεί έναν βαρύτερο τραυματισμό.

Ο Μόρις αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην περιφέρεια του Άρη, αφού διαθέτει μεγάλο επιθετικό ταλέντο και μια ενδεχόμενη απουσία του θα δημιουργήσει πρόβλημα στα πλάνα του 70χρονου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ