Βετούλας : Κομβικός ο Χαραλαμπόπουλος

Βετούλας : Κομβικός ο Χαραλαμπόπουλος

Στην επιθετική δεινότητα του διεθνή, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας, Νίκος Βετούλας

Είναι μια σημαντική επένδυση για το ελληνικό μπάσκετ. Από μικρή ηλικία τα φώτα έπεσαν πάνω του, κάπου έχασε τον δρόμο του, όμως ποτέ δεν έπαψε να είναι project. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει τη θέση του στο ελληνικό μπάσκετ, κάτι που περνά υποχρεωτικά μέσα από τη διάκριση στον Ιωνικό.

Ο κόουτς της ομάδας της Νίκας, Νίκος Βετούλας, έκανε ειδική αναφορά στον νεαρό διεθνή. «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, επί ενός μεγάλου αντιπάλου, ασχέτως του ότι δεν ήταν στο επίπεδο που θα ήθελε ο κόουτς. Είναι μεγάλη η απώλεια του Μόρις για τον Άρη. Είχαμε αυτή την ευκαιρία» δήλωσε κι εξήγησε πως «προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και το καταφέραμε. Θέλαμε να ελέγξουμε το σουτ του Γκετσεβίτσιους κι έτσι φάγαμε καλάθια στο πρώτο ημίχρονο. Το βελτιώσαμε και μας βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Κομβικός ήταν στην επίθεση ο Χαραλαμπόπουλος, αλλά όλα τα παιδιά βοήθησαν. Κλειδί ήταν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο όταν η μπάλα έκαιγε, όπως ο Κώττας και ο Μπατής. Πήραμε τη διαφορά μέσα από την άμυνα, θα έπρεπε όμως να κερδίσουμε πιο εύκολα. Εύχομαι στον Άρη λιγότερες ατυχίες στο μέλλον».

Βεβαίως, με δύο καλές εμφανίσεις κανείς δεν φτάνει πουθενά, όμως είναι πρόδηλο ότι ο Χαραλαμπόπουλος έχει υψηλό κίνητρο κι αυτό είναι κέρδος για τον Ιωνικό, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα κόντρα στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ