Καστρίτης: «Πολλά μπράβο στους παίκτες για τη νίκη και την εξέλιξη που έδειξαν»

Καστρίτης: «Πολλά μπράβο στους παίκτες για τη νίκη και την εξέλιξη που έδειξαν»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη νίκη του Ηρακλή στη Λάρισα με τον Έλληνα κόουτς να έχει μόνο μπράβο να μοιράσει για τους παίκτες του.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 87-74 στην Λάρισα επί της τοπικής ομάδας και έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ο Γιάννης Καστρίτης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Πάρα πολλά μπράβο στα παιδιά μας, στους παίκτες μας για τη νίκη αλλά και για τα σημάδια εξέλιξης που είδαμε και σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω δύο συνεχόμενων παιχνιδιών και με ταξίδι ενδιάμεσα. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα για ξεκούραση και για τακτική για το σημερινό παιχνίδι. Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη.

Στην έδρα μας έχουμε μια διαφορετική δυναμική, θέλαμε να δούμε πόσο αποτελεσματική είμαστε στα εκτός. Σήμερα κερδίσαμε το πρώτο μας μικρό στοίχημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τρέχει πολύ εντός έδρας και θεωρώ σε μεγάλο βαθμό και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Θα έλεγα πως το παιχνίδι στράβωσε στο τρίτο δεκάλεπτο. Παραμείναμε όμως ψύχραιμοι και ενωμένοι, βγάζοντας ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε με τη διαφορά αυτή στο τέλος, την οποία και θεωρώ πλασματική.

Καλή ομάδα αυτήν της Λάρισας και για τον λόγο αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας για τη σημερινή τους νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές της εκδήλωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ