ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Σχίζας

ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Σχίζας

Ο έμπειρος γκαρντ υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός για 7-10 ημέρες – Χάνει το παιχνίδι με την Σομπατέλι για το BCL, δύσκολα και με Κολοσσό.

Ατυχος στάθηκε ο Σταύρος Σχίζας, καθώς ο 30χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 ημέρες.

Ο έμπειρος άσος του Δικεφάλου υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική και ο γιατρός του Δικεφάλου, Γαβριηλίδης, υπέδειξε ότι πρέπει να αρχίσει άμεσα θεραπείες, με τον εκτιμώμενο χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση να είναι οι 7-10 ημέρες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σομπατέλι για το Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό το προσεχές Σάββατο, καθώς η αναμέτρηση είναι σε μόλις έξι ημέρες.

Μια πολύ σημαντική απουσία για τον προπονητή του Δικεφάλου, Κώστα Φλεβαράκη, καθώς ο Σταύρος Σχίζας είναι ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ