Λόβετ Τζούνιορ αντί Τάλτον στον Άρη (vid)

Λόβετ Τζούνιορ αντί Τάλτον στον Άρη (vid)

Ο 23χρονος Αμερικανός, Μάρκους Λοβέτ Τζούνιορ αναμένεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκάρι Τάλτον.

Η χρονιά έχει αρχίσει με τον χειρότερο τρόπο για τον Άρη καθώς σε πέντε επίσημα ματς μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Basket League. Έκτοτε ακολούθησαν τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, από Ηρακλή, Λάρισα και Ιωνικό ενώ οι «κίτρινοι» αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο, από τον Ηρακλή.

Έτσι πάρθηκε η απόφαση για αλλαγές στην ομάδα με την πρώτη διορθωτική κίνηση να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μάρκους Λόβετ Τζούνιορ που θα πάρει τη θέση του Γκάρι Τάλτον. Ο Αμερικανός γκαρντ που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα με τον Άρη, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ φοίτησε στο φημισμένο κολέγιο του Σεντ Τζονς όπου στην πρώτη χρονιά του είχε 15.8 πόντους και 3.7 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ τη δεύτερη μετά από έναν τραυματισμό έμεινε εκτός για περίπου τρεις μήνες.

Πέρυσι αγωνίστηκε στη σερβική Ουντίτσε με 20.5 πόντους ανά αγώνα και πρόκειται για έναν παίκτη που είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας αλλά δεν έχει παίξει ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ