Πανιώνιος: Συμφώνησε με Γαβριήλ

Πανιώνιος: Συμφώνησε με Γαβριήλ

Ο Λίνος Γαβριήλ είναι ο εκλεκτός του Πανιωνίου για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με τον Κύπριο τεχνικό να κάνει ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους κυανέρυθρους.

Ο Πανιώνιος βρισκόταν εδώ και μερικές μέρες σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λίβανου από τον πάγκο των κυανέρυθρων.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύνρης βρήκαν τον εκλεκτό για να αναλάβει τα ηνία και να προσπαθήσει να σώσει τη χρονιά για τον Ιστορικό κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Λίνο Γαβριήλ.

Ο Κύπριος τεχνικός συμφώνησε με τον Πανιώνιο και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη κάνει την πρώτη προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Ο 43χρονος προπονητής έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Τυνησία, ενώ πριν από μερικές ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομοσπονδία μέχρι το 2022 και θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κύπρου.

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει άσχημα τη φετινή σεζόν και μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Basket League, οι κυανέρυθροι έχουν μία νίκη και τρεις ήττες, ενώ έχουν αποκλειστεί από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Κύπελλο και μάλιστα με βαριά ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ