Πανιώνιος : Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα με Φρανσουά Λιούις

Πανιώνιος : Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα με Φρανσουά Λιούις

Ο Φρανσουά Λιούις είναι κι επίσημα παρελθόν, ακολουθεί κι ο Μάρτιν. Νέα εποχή με τον Γαβριήλ στον πάγκο, που διορθώνει τις ανορθογραφίες Λίβανου

Ήταν γνωστό, έγινε κι επίσημο. «H KAE Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, Φρανσουά Λιούς. Ο αθλητής αναχώρησε σήμερα (22/10) από την χώρα μας με προορισμό την Πορτογαλία, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
Το διαζύγιο ήταν γνωστό, απλά επισημοποιήθηκε, με τον Λιούις να εμφανίζεται για τελευταία φορά στην ντροπιαστική ήττα από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ματς στο οποίο πέτυχε 4 πόντους, μετά από αδιάφορη (έως κακή) εμφάνιση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λιούις ανακοινώθηκε την ίδια μέρα, που ανακοινώθηκε κι ο Γιάννης Λίβανος, ενώ σχεδόν μαζί έφυγαν από τη Νέα Σμύρνη. Κι αν ο Αμερικανός παίκτης θα ξεχαστεί σύντομα, θα είναι δύσκολο για τον Λίνο Γαβριήλ να συμμαζέψει την ομάδα που παρέλαβε. Οι ανορθογραφίες κι οι τραγικές επιλογές ξένων παικτών, είχαν ως αποτέλεσμα να είναι ο Πανιώνιος αδύναμος, γεγονός που αποτυπώθηκε και στον βαθμολογικό πίνακα.

Η έλευση του Σάμουελς άλλαξε εικόνα και ψυχολογία, ενώ τώρα αναμένεται να απομακρυνθεί κι ο Μάρτιν, προκειμένου να έρθει άλλος ένας παίκτης… πρώτης γραμμής, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «κυανέρυθροι» να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό σύνολο, που θα μπορεί να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Η νίκη επί του Ρεθύμνου (με την καθοδήγηση του Γιώργου Σκαραφίγκα από τον πάγκο) έφερε κάποια χαμόγελα και την ελπίδα ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ