Προβλήματα που δεν… προβληματίζουν τον Άρη

Προβλήματα που δεν… προβληματίζουν τον Άρη

Αν πρέπει κάποια στιγμή να στερηθείς υπηρεσίες βασικών παικτών, η καλύτερη στιγμή είναι όταν παίζεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη, που μετά από τη νίκη (στην παράταση) επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετρά μόνο ήττες. Όταν έχεις να διαχειριστείς αυτό το ψυχολογικό φορτίο, οι απουσία δύο βασικών παικτών (Μποχωρίδης, Μόρις) είναι πρόβλημα, που όμως το αντιμετωπίζεις στην καλύτερη δυνατή στιγμή.

«Με ανάλυση, με τη χρήση βίντεο ξεκίνησε το σημερινό (23/10) πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη, που προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/10, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Στη συνέχεια προπονήθηκαν για ένα δίωρο στο “Nick Galis Hall”.

Με εξαίρεση τον Τζέιλεν Μόρις και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι θα συνεχιστεί αύριο (24/10), με μια απογευματινή προπόνηση» ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το καλό για τον κόουτς Μαρκόπουλο είναι πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες των παικτών του σ’ ένα ματς, το οποίο δεν υπολόγιζε ως αυτά που στη σκέψη της νίκης μπαίνει το «πρέπει». Η συνάντηση με τον Παναθηναϊκό μοιάζει με ευκαιρία να μοιραστεί χρόνος, να βγουν παίκτες μπροστά, να γίνουν δοκιμές για τα πιο δύσκολα ματς που ακολουθούν κι έχουν ένα… τεράστιο «ΠΡΕΠΕΙ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ